Πολιτική Επιστροφών

Προϋποθέσεις Επιστροφής

1. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

2. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία και δεν έχει χρησιμοποιηθεί

3. Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών του e-natural.eu .

4. Για πακέτα προσφορών, μεμονωμένες αλλαγές προϊόντων δε γίνονται δεκτές. Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του πακέτου.

5. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, σας επιστρέφουμε το σύνολο των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής

6. Σε περίπτωση που δεν προκύπτει λάθος από το e-natural.eu, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων, ενώ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

7. Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει, έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε το σύνολο των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής

8. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

9. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

10. Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

11. Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με τον ίδιο τρόπο πληρωμής, με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Εάν ακυρωθεί παραγγελία τα χρήματα θα επιστραφούν εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφή των χρημάτων εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή την απόδειξη για την επιστροφή τους.
Στα χρήματα που θα επιστραφούν θα περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

Διαδικασία επιστροφής.
Αν η παραγγελία παραλαμβάνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς, συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή και τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία μια επιστολή, με την οποία μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει, καθώς και την απόδειξη αγοράς. Τέλος, αποστέλλετε το δέμα μέσω της εταιρείας ταχυμεταφοράς από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας, υπ’ όψιν του τμήματος επιστροφών.
Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει στην εταιρεία μας και δεν ισχύουν οι ανωτέρω προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δεν θα γίνεται δεκτό, θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Ακυρώσεις παραγγελιών
Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία σας ΔΕΝ έχει αποσταλεί.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 3006518.