ΣΤΟΧΟΣ

Η NOAH της Pure Brands ιδρύθηκε το 2006 κοντά στη Βενετία, στην Ιταλία με συγκεκριμένο σκοπό να ικανοποιήσει την ταχέως αυξανόμενη ζήτηση αποτελεσματικών και εξαιρετικών, φυσικών προϊόντων, για τη φροντίδα, την ομορφιά και την προστασία των μαλλιών.

Με τα χρόνια, η φήμη της αυξήθηκε παράλληλα με την γκάμα της και τα προϊόντα της είναι πλέον φιλικά προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία και η ερευνητική της ομάδα, προσπαθούν συνεχώς να βρουν πιο φυσικές λύσεις για την προστασία των μαλλιών από τη περιβαλλοντικά εχθρική και επιβλαβή ατμόσφαιρα.

Τα νέα προϊόντα της NOAH συνεχίζουν να εξελίσσονται μέσω της αναζήτησης της τελειότητας.

Χρησιμοποιώντας μόνο εκχυλίσματα υψηλής ποιότητας από καλλιέργειες βιολογικών φυτών και συνδυάζοντας τις επιστημονικές γνώσεις και υποδείξεις, η εταιρεία δημιούργησε μια μεγάλα γκάμα με φυσικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Προϊόντα που είναι φιλικά στο δέρμα και έχουν διεθνή αναγνώριση.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κάθε προϊόν της σειράς NOAH περιέχει αγνά αιθέρια έλαια, που προέρχονται από φυτά και λουλούδια σύμφωνα με τις πιο παραδοσιακές και αρχαίες τεχνικές.

Οι πολύτιμες θεραπευτικές τους ιδιότητες, τα αρώματα και τα χρώματα που χαρακτηρίζουν κάθε ουσία, είναι απόλυτα φυσικά χωρίς επιβλαβή χημικά πρόσθετα.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κάθε προϊόν NOAH έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες, επιλεγμένες για την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους.

Κάθε προϊόν της NOAH περιέχει φυτικά εκχυλίσματα και αγνά αιθέρια έλαια.

Χωρίς Parabens, Paraffin, Mineral Oils, DEA and SLS.

Προβολή όλων των 15 αποτελεσμάτων