Το όραμα ενός γιατρού, ενός γεωπόνου και μιας φαρμακοποιού αποτέλεσε η δημιουργία μιας επιχείρησης που θα χρησιμοποιούσε την φαρμακογνωσία των αρωματικών φυτών για την δημιουργία προϊόντων τα οποία ως τελικό στόχο
θα έχουν την βελτίωση της ποιότητας της υγείας και της ζωής των ανθρώπων.

Έτσι, το 2005 ξεκίνησε στον τότε Δήμο Μουρικίου του Νομού Κοζάνης, η δημιουργία μίας εταιρείας, διαφορετικής από τις υπόλοιπες για τα τότε ελληνικά δεδομένα, εξ’ου και το όνομά της, το οποίο μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε: ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ!

Η Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι αυτό που κάνει τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν! Για να καταλήξουμε στην παραγωγή οποιουδήποτε προϊόντος, βασιζόμαστε στον έλεγχο του, στη μελέτη υπαρχουσών ερευνών και πολλές φορές θα γίνει διεξαγωγή κι άλλων μελετών-ερευνών σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα, ώστε να καταλήξουμε στο τελικό προϊόν. Με ισχυρές αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, με αγάπη στην παράδοση αλλά και στην καινοτομία, προσπαθούμε να γράψουμε την δική μας ιστορία στον μαγικό κόσμο των βοτάνων. Μέλημα μας, λοιπόν, είναι η παραγωγή και προσφορά άριστης ποιότητας πρώτων υλών και μεταποιητικών προϊόντων αυτών, με τελικό σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και της υγείας του ανθρώπου.

AWARDS  

  

 

Βλέπετε 1–18 από 37 αποτελέσματα

1 2 3